Ca dovada ca interesul privind tigarile electronice este din ce in ce mai ridicat, echipa Intellicig Romania a fost abordata de catre reporterii emisiunii Neata cu Razvan si Dani pentru a contribui la realizarea unui material despre tigara electronica. Astfel, colega noastra Ruxandra Vasilache - Marketing Manager la Intellicig Romania - a stat de vorba cu reporterul Antenei 1 despre ce este tigara electronica, dar si despre cine si cum o poate utiliza. In cadrul reportajului, Ruxandra explica cum se poate reduce numarul tigarilor clasice sau chiar renunta la fumat, cu ajutorul tigarii electronice.

In timp ce majoritatea produselor similare disponibile pe piata din Romania sunt fabricate in China si au o calitate discutabila, toate produsele Intellicig sunt fabricate in Marea Britanie, respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Cercetarile efectuate de catre universitati si laboratoare independente din Marea Britanie atesta faptul ca lichidele ECOpure sunt cele mai pure e-lichide, pe baza de glicerina vegetala, iar aburii rezultati in urma vaporizarii nu contin nitrosamine, sau alte substante cancerigene.

Va invitam sa ne urmariti si nu uitati ca ne puteti adresa intrebarile dumneavoastra direct aici, in formularul de contact sau la telefon 021 310 4676.

Loading the video player ...