Intellicig s-a bucurat de doua zile pline de succes la PC2010, cu un volum mare de interes prezentat de catre profesionistii din industria sanatatii. Mostre din gama produselor Intellicig au fost disponibile si, de asemenea, 4 reprezentanti-cheie au fost prezenti pentru a raspunde la intrebari si pentru a demonstra calitatile produsului.

Directorul economic al companiei, Dl. David Newns a spus: "Suntem extrem de satisfacuti fata de intampinarea de care s-a bucurat Intellicig. Aducerea sa in partea mainstream a sectorului de sanatate este integrala cu dezvoltarea curenta si planurile de viitor. Aceste ultime doua zile au fost un prilej pentru progrese insemnate in aceasta directie. Am avut posibilitatea de a creste interesul pentru acest produs, de a da raspunsuri si informatii referitoare la calitatea, siguranta si eficacitatea produselor noastre. De asemenea, am putut demonstra ca suntem 100% dedicati furnizarii unei game de produse cat se poate de pure si de sigure clientilor nostri."

Intellicig la Primary Care 2010

Domnul Newns a fost insotit de catre Sarah Tomlinson (chimist responsabil cu asigurarea calitatii), Trudy de Groot (business development) si Anthony Sefton (sales manager pe zona UK). Delegati si profesionisti din domeniul sanatatii au fost impresionati de produs, de concept si de potentialul deosebit prezentat de catre Intellicig in domeniul reducerii efectelor negative ale fumatului. In timpul evenimentului au fost distribuite in jur de 200 de kituri si, de asemenea, au fost obtinute numeroase contacte.