UMIC

Renumitul brand de tigari electronice Intellicig a fost acceptat in unul dintre centrele biomedicale de top ale lumii pentru a efectua cercetari stiintifice pe gama proprie de produse. Pentru a dezvolta cele mai sanatoase produse disponibile pe piata, Intellicig a infiintat propriul laborator in cadrul Bioscience Incubator-ului din Manchester, avand libertatea de a conduce propriile teste clinice asupra produselor. Lucrand in parteneriat cu University of Manchester Incubator Company (UMIC), Intellicig are acces la laboratoare cu dotari de ultima generatie, laboratoare ce sunt complet acreditate pentru cercetare in domeniile biotehnologiei si biostiintei.

David Newns, directorul comercial al brandului Intellicig, a spus: "Acceptarea noastra in cadrul programului UMIC este inca un pas inainte pentru dezvoltarea solida a produselor noastre. Tratam intr-un mod foarte serios controlul calitatii. Acest aspect, impreuna cu promisiunea de a reinvesti o buna parte din profit in dezvoltarea produselor, va oferi posibilitatea de a produce cele mai sigure si mai de incredere produse de pe piata. Acest parteneriat cu UMIC ne va ajuta in demersul de cercetare pentru cresterea standardelor si, de asemenea, va facilita propriile teste clinice, fapt ce constituie o premisa obligatorie din punctul de vedere al Intellicig."

Intellicig a facut deja investitii masive in producerea propriului brand de e-lichid in UK, in acest moment fiind singura companie care face acest lucru.

E-lichidul ECOpure

E-lichidul ECOpure a fost obtinut prin intermediul unor cercetari si testari intensive si a unui riguros control al calitatii, fiind distinct fata de cel al competitiei, al carei e-lichid este importat din strainatate cu un continut chimic nemonitorizat. "Laboratoarele si complexul de birouri al UMIC isi au resedinta intr-un spatiu de 8,000 de m2 care este localizat in centrul coridorului de sanatate din Manchester, aspect ce ne va permite sa dezvoltam in continuare e-lichidul ECOpure," a spus David. "Afilierea si sprijinul din partea unei astfel de companii academice ofera clientilor nostri o asigurare care va ajuta la schimbarea atitudinii negativiste ce invaluie subiectul tigarilor electronice." Pentru a complementa dezvoltarea tehnica si pentru a face fata valului de vanzari, Intellicig a delegat construirea unei noi sectiuni in cadrul sediului central din Accrington, ce va asigura o baza logistica moderna si eficienta pentru a veni in ajutorul echipei de distributie.

Tigarile electronice Intellicig sunt disponibile in trei culori: albul traditional, negru si argintiu; cu leduri rosii sau albastre si pot fi cumparate online pe www.intellicig.ro.