Intellicig Romania

 

 

Incepand din luna aprilie Intellicig a oprit fabricarea rezervelor si lichidelor folosind vechea grila de concentratii de nicotina si a inceput producerea acestora utilizand un nou sistem de calcul al concentratiilor.

Dragi clienti,

Intellicig a continuat sa creasca calitatea standardelor preparatelor pe baza de nicotina ECOpure, pastrandu-si pozitia de frunte in randul producatorilor de e-lichid si rezerve.

Ca parte a acestei continue imbunatatiri putem confirma ca toate preparatele pe baza de lichid ECOpure sunt acum fabricate in laboratoarele Intellicig aprobate de MHRA (Agentia de reglementare a medicamentelor si a asistentei medicale in Marea Britanie) auditate cGMP (reglementari de buna practica in productie) din cadrul edificiului de la UMIC (University of Manchester Innovation Centre), Marea Britanie.

Toate rezervele ECOpure sunt umplute si sigilate intr-o Camera Curata de gradul D (conform standardelor GMP) cu un mediu atent monitorizat.

Intellicig a intreprins acesti pasi ca pe o forma de auto-reglementare, Camera Curata de gradul D GMP fiind mediul standard necesar pentru fabricarea medicamentelor destinate inhalarii.

Noua gama de concentratii de nicotina

Un studiu recent publicat asupra tigarilor electronice sugereaza ca utilizatorii absorb mai multa nicotina pe zi decat daca ar fi fumat tigari traditionale, deoarece folosesc dispozitivul mai des.

Astfel, Intellicig a analizat pe larg absorbtia de nicotina in randul utilizatorilor de tigari electronice si a decis sa lanseaze o gama revizuita de concentratii de nicotina concepute pentru a oferii o senzatie si mai realista la fumatul conventional.

Noua si simplificata gama de rezerve reincarcabile ECOpure va fi alcatuita, de acum inainte, din 4 concentratii de nicotina: 0mg, 5mg, 10mg si noua aditie de 15mg.

Feedback-ul primit de la utilizatorii care au testat in premiera noua concentratie de 15mg a fost coplesitor de pozitiv. Multi dintre ei au confirmat reducerea numarului de inhalari pe zi, caracterizand experienta ca fiind mult mai apropiata de fumatul conventional.

Intellicig considera ca aceasta schimbare comportamentala va permite utilizatorilor de rezerve cu 15mg de nicotina, sa absoarba mai putina nicotina in decursul unei zile, decat ar fi absorbit in mod normal dintr-o tigara electronica. In acest fel, consumatorului i se asigura un beneficiu suplimentar foarte important.

Odata cu introducerea concentratiilor revizuite, Intellicig va demara de asemenea procesul de etichetare al produselor in conformitate cu regulamentarile CLP (Clasificarea, etichetarea si ambalarea substantelor si amestecurilor), asigurandu-se astfel ca toate etichetele corespund standardelor europene in vigoare.

Concentratia de nicotina va fi de acum inainte clasificata drept cantitatea totala de nicotina dintr-o singura rezerva, nu ca fiind cantitatea totala de nicotina per ml, cum a devenit uzual in etichetarea preparatiilor pe baza de nicotina.

Pentru clarificari cu privire la noua clasificare a rezervelor reincarcabile, va rugam sa consultati tabelul de mai jos:

Vechea concentratieNoua concentratieComentarii

Zero (0mg/ml)

0mg (nicotina per rezerva)

Nicio schimbare.

Mica (10mg/ml)

Productia a fost oprita

 

Medie (15mg/ml)

5mg (nicotina per rezerva)

Se recomanda ptr. clientii care foloseau concentratia: mica, medie sau mare sa continue cu noua concentratie de 5mg.

Echivalent fumatori - 5-15 tigari pe zi.

Mare (20mg/ml)

Productia a fost oprita

 

F mare (25mg/ml)

Productia a fost oprita

 

Extra (30mg/ml)

10mg (nicotina per rezerva)

Se recomanda ptr. clientii care foloseau concentratia: mare, f mare sau extra sa continue cu noua concentratie de 10mg.

Echivalent fumatori - 15-25 tigari pe zi.

N/A

15mg (nicotina per rezerva)

Se recomanda ptr. fumatorii inraiti (25+ tigari pe zi).


Pentru gama de e-lichide concentratiile vor fi de acum inainte clasificate drept procentajul de nicotina continut in 100ml de lichid, fata de vechea clasificare unde se indica cate mg de nicotina sunt prezente per ml.

Vechea concentratieNoua concentratieComentarii

Zero (0mg/ml)

0mg nicotina

Nicio schimbare.

Mica (10mg/ml)

Productia a fost oprita

 

Medie (15mg/ml)

1.5% nicotina

Se recomanda ptr clientii care foloseau concentratia: mica, medie sau mare sa continue cu noua concentratie de 1.5%.

Mare (20mg/ml)

Productia a fost oprita

 

F mare (25mg/ml)

Productia a fost oprita

 

Extra (30mg/ml)

3% nicotina

Se recomanda ptr clientii care foloseau concentratia: mare, f mare sau extra sa continue cu noua concentratie de 3%.

Krystal (36mg/ml)

Productia a fost oprita

 

N/A

4.5% nicotina

Pentru utilizatorii de Krystal/ fumatorii inraiti se recomanda noua concentratie de 4.5%.