Conferinta anuala nationala din Marea Britanie pentru Renuntarea la Fumat a avut loc recent la hotelul SAS Radisson din centrul orasului Glasgow. Evenimentul atrage marile companii active in domeniul NRT (Nicotine Replacement Therapy = Terapia de inlocuire a nicotinei) care isi prezinta noile produse, dar si importante cadre medicale, terapeuti si academicieni/cadre didactice care participa la prelegerile tinute de experti recunoscuti pe plan international.

Intellicig a devenit primul producator de tigari electronice care a participat la conferinta si care a avut parte de o primire calduroasa starnind in acelasi timp o reactie pozitiva. Reprezentantii Intellicig UK - Anthony Sefton si John Chamley - au discutat cu multi dintre cei 750 de delegati, legand o serie de relatii foarte bune.

John, Business Development Manager pentru Intellicig UK ne-a spus: "Am avut norocul sa discutam direct cu o serie de delegati foarte cunoscuti si influenti, unul dintre ei, un expert in studiul asupra tigarii electronice, acceptand invitatia de a vizita laboratorul nostru din cadrul Facilitatii Biostiintifice UMIC din Manchester. Dupa discursul sau in care a vorbit despre tigarile electronice, am fost coplesit de numerosii delegati care doreau sa afle mai multe despre Intellicig. De asemenea, ni s-a cerut sa luam parte la trei studii diferite: al unui important cercetator in Psihologia Experimentala, care incearca sa compare efectele tigarii electronice Intellicig fata de tigarile clasice pe baza de de tutun in "situatii de stres", al unui lider in sectorul Sanatatii Mintale (un studiu documentat timp de 6 luni cu pacienti cu probleme de sanatate mintala), pentru a-i evalua siguranta si eficacitatea, si al unei echipe de asistentilor medicali specializati pe probleme respiratorii, (care sunt) ei insisi fumatori. Toti acestia doresc sa se foloseasca de Intellicig in studiile lor, pentru a fi siguri ca folosesc un lichid pe baza de nicotina produs in Marea Britanie in conditii de laborator care au fost deja testate."

Anthony Sefton, Directorul de Vanzari al Intellicig UK a adaugat: "Am venit la aceasta conferinta sperand sa facem cunoscute produsele Intellicig in sectorul sanatatii, dar am constatat ca multi dintre delegati le cunosteau deja. Numerosi profesionisti in terapia pentru renuntarea la fumat ne indeamna sa ne indreptam spre studiile clinice si sa aplicam pentru obtinerea certificatului MA care, odata acordat, le-ar permite sa recomande in mod oficial produsele Intellicig. Peste 200 de mostre au fost solicitate de catre delegati pentru a le evalua si abia asteptam sa primim feedback-ul lor. Cu siguranta vom ramane in contact cu toti cei care au aflat mai multe despre produsul nostru inovator. Toata lumea de la conferinta a fost acolo pentru acelasi motiv, si anume pentru a combate numeroasele probleme de sanatate cauzate de tutun si pentru a reduce efectele negative cauzate de fumat. Intellicig este de-acum o companie credibila, cu o abordare pozitiva si sanatoasa, dar si un produs care poate sa va schimbe viata."

Intellicig este deja disponibila ca o alternativa la consumul de tutun, iar personalul companiei va sta la dispozitie pentru a va prezenta produsele si pentru a va raspunde la intrebari.