Pentru Intellicig, anul 2011 a inceput cu instalarea utilajelor specializate in sigilarea cu folie de aluminiu a rezervelor ECOpure, ceea ce le mareste durata de valabilitate la raft si stabilitatea chimica. Aceasta tehnica noua de sigilare a fost perfectionata dupa multe luni de cercetare intensa si ilustreaza din nou angajamentul companiei Intellicig de a oferi utlizatorilor sai produse de calitate si, mai presus de toate, sigure.

Cu scopul de a imbunatati calitatea rezervelor ECOpure si, de altfel, a tuturor produselor Intellicig, intreaga linie de productie a fost mutata in laboratorul cu facilitati de cercetare si dezvoltare pe care compania il ocupa in cadrul Universitatii din Manchester, Marea Britanie.

Proiectele dezvoltate recent de Intellicig includ:

  • Perfectionarea metodei de sigilare a rezervelor cu folie de aluminiu pentru a elimina orice posibilitate de scurgere, extinzand astfel perioada de valabilitate a produsului si garantandu-le utilizatorilor finali ca se bucura de un produs curat si proaspat.
  • Utilizarea Glicerolului care respecta standardele stricte ale farmacopeei europene in procesul de fabricatie, pe langa nicotina a carei puritate respecta aceleasi standarde de calitate.
  • Lansarea productiei de rezerve umplute cu e-lichid ECOpure Rich, in laboratorul din Marea Britanie, acestea fiind disponibile in trei concentratii de nicotina.