Compania Intellicig cu sediul in Lancashire isi asuma misiunea de a produce cea mai sigura, cea mai curata si cea mai fiabila tigara electronica de pe piata, prin colaborarea cu alte mari companii care ofera servicii in domeniul sanatatii.

Prin consolidarea brandului Intellicig in cadrul sectorului de asistenta medicala, companiei Intellicig i-a fost acordat statutul de membru al Medilink North West.

Medilink North West este o organizatie profesionala accesibila doar membrilor, a carei misiune este de a stimula inovatia si dezvoltarea sectorului de tehnologii medicale din zona nord - vestica a Angliei. Este o parte a Medilink UK, o retea nationala de parteneri Medilink, a caror activitate vizeaza inovatia si imbunatatirea transferului de tehnologie in sectorul medical din Marea Britanie.

In calitate de membru, Intellicig va beneficia de asistenta concreta in afaceri pentru dezvoltarea si cercetarile sale in curs de desfasurare, intarindu-si astfel credibilitatea si pozitia sa pe piata.

Medilink North West

David Newns, director comercial la Intellicig, a declarat: "Colaborarea in domeniul cercetarii, oportunitatile de networking din cadrul unor evenimente oferite de Medilink membrilor sai sunt deosebit de valoroase pentru Intellicig.

"Avem deja legaturi puternice cu University of Manchester Incubator Company (UMIC), unde avem acces la laboratoare de ultima generatie acreditate pentru cercetari biostiintifice si biotehnologice, precum si la servicii profesionale de consiliere.
"Aceasta noua calitate de membru ne va permite sa lucram indeaproape cu alti membri ai Medilink North West, inclusiv cu inventatori, producatori, distribuitori si furnizori din universitati, colegii si organizatii NHS pentru a imbunatati asistenta medicala din zona de nord-vest. Speram sa facem acest lucru prin schimbul de competente si bune practici, in acelasi timp continuand sa efectuam cercetari pentru dezvoltarea produselor noastre."
Prin colaborarea cu UMIC, Intellicig a investit deja masiv in producerea propriului brand de lichid cu nicotina ("e-lichid") in Marea Britanie, singura companie care face acest lucru in prezent.
Lichidul Intellicig ECOpure a fost perfectionat prin cercetare si testare intensiva si un control strict al calitatii, diferentiindu-se astfel de celelalte lichide de pe piata, importate din afara contin substante chimice nemonitorizate.

Marca Intellicig a fost apreciata de catre expertii din domeniul sanatatii pentru ca ofera o alternativa mai sanatoasa la tigarile traditionale. Aceasta le permite fumatorilor sa se bucure din nou de libertatea de a fuma in locurile publice si, cel mai important, sa se fereasca de efectele periculoase ale consumului de tutun.

David a adaugat: "Luam foarte in serios controlul calitatii, iar angajamentul nostru de a reinvesti va asigura ca suntem in masura sa producem cele mai sigure si cele mai fiabile produse de pe piata."

"Speram ca prin intermediul Medilink vom putea sa construim parteneriate strategice cu alti membri, care sa ne permita sa continuam investitiile in cercetare intensiva si in noi descoperiri privind fumatul electronic, in acelasi timp facand produsele noastre mai accesibile publicului."