Intellicig a mai inregistrat o victorie, fiind prima companie care castiga aprobarea guvernamentala pentru populara sa gama de tigari electronice. Principalul producator si distribuitor de tigari electronice din UK, Intellicig, a primit aprobarea oficiala din partea guvernului egiptean pentru a distribui gama sa de produse in toate cele 30,000 de farmacii din Egipt. Dupa cateva luni de negocieri, prezentari si intalniri cu specialisti din ministerul sanatatii, tigarile electronice si e-lichidul ECOpure de la Intellicig, primul e-lichid fabricat in Anglia, sunt acum vandute in intreaga tara.

David Newns, directorul economic al companiei Intellicig, a spus: "Noi stim ca produsele noastre intrunesc standardele inalte impuse de catre oficialii ministerului sanatatii, iar acest aspect a fost demonstrat prin documentatia si rapoartele de laborator pe care am fost solicitati sa le furnizam. Acesta este un progres insemnat pentru Intellicig si planuim oglindirea acestei realizari prin castigarea aprobarilor de la numeroase alte tari – acum ca am stabilit propriul laborator in cadrul "Manchester’s Bioscience Incubator" pentru efectuarea testelor clinice asupra gamei noastre de produse, anticipam ca va ajuta in procesul propus.

Peste 16 milioane de oameni fumeaza in Egipt si, desi este la inceput, Intellicig s-a dovedit deja popular printre mii de fumatori care sunt nerabdatori sa experimenteze alternativa mai sanatoasa la fumat." Asser Abou El-Enin a precizat: "Intellicig este prima companie care isi fabrica produsele in Anglia, aspect care a pecetluit tranzactia, deoarece noi dorim sa reprezentam un produs care bifeaza toate casutele potrivite. In Egipt nu exista o legislatie privind fumatul, iar tigarile sunt ieftine si accesibile, aspecte care transforma fumatul intr-un viciu usor de deprins. Cu 16 milioane de fumatori in Egipt, avem la indemana o piata potrivita pentru a incerca sa ajutam fumatorii sa renunte la acest viciu si investim in Intellicig pentru ca noi credem ca va ajuta la reducerea numarului de fumatori sau macar convertirea acestora la o alternativa mai sanatoasa."

Pentru a sarbatori aceasta realizare si pentru a consolida planurile de expansiune in Orientul Mijlociu, Asser si partenerul sau Shadi Massoud au calatorit de curand in Anglia pentru a-si vizita prietenii si partenerii din cadrul sediului central Intellicig. David a mentionat: "Suntem mereu bucurosi sa primim vizitatori, deja in acest an am avut placerea de a intampina parteneri din Polonia, Namibia, Grecia si U.S.A. Pentru noi, vizita lui Asser este inca o oportunitate de a cimenta relatiile pe care le-am dezvoltat deja cu un numar insemnat de tari. Am reinvestit masiv in Intellicig si suntem norocosi sa avem o echipa dedicata, a carei pasiune in atingerea telurilor este fara rival. Am acordat o atentie deosebita construirii companiei pe fundatii solide si am atins o cifra de afaceri de peste 1 million de lire sterline in primul an de activitate. Suntem toti foarte mandri de realizarile obtinute in acest an si vom continua sa facem tot posibilul pentru a ne asigura ca produsele noastre sunt cele mai sanatoase de pe piata."

Intellicig este disponibila in 3 culori: alb, negru si argintiu, cu leduri rosii sau albastre si poate fi achizitionata de la www.intellicig.ro sau telefonic sunand la numarul 021 310 4654.