Datorita programului de expansiune pe mai multe fronturi, succesul de care se bucura in Franta tigara electronica Intellicig nu este o surpriza. Michael Cortex, proprietarul popularului site si loc de intalnire pentru utilizatorii de tigari electronice www.info-ecigarette.fr, a fost interesat daca ar putea face o vizita la Intellicig UK cu scopul de a scrie un foto-documentar in care sa confirme fara echivoc faptul ca, intr-adevar, Intellicig se ocupa de procesul de fabricatie al lichidelor ECOpure in Marea Britanie. Inutil sa mai adaugam, Michael a fost multumit in toate privintele, el petrecand o zi la Centrul de Operatiuni din Accrington si o zi la laboratorul Intellicig din cadrul Facilitatii Biostiintifice UMIC din Manchester.

Michael a vizitat o serie de furnizori de tigari electronice din Europa, dar a subliniat faptul ca niciunul dintre ei nu se ridica la standardele Intellicig privind curatenia, calitatea, detaliul, personalul si serviciile. Totusi, el a invatat un cuvant nou - "gobsmacked" (imbatat de un miros placut / aroma placuta), care descrie felul in care s-a simtit cand a intrat pentru prima data in Centrul de Operatiuni din Accrington.

Intellicig are deja o reputatie excelenta in Franta, iar acest lucru este acum sustinut si de catre existenta site-ului intellicig.fr, varianta in limba franceza a site-ului oficial Intellicig.

Daca doriti sa cititi raportul lui Michael, il puteti gasi facand click pe link-ul de mai jos, textul fiind disponibil in mai multe limbi.

Vizita lui Michael la Intellicig