Cartomizoare Intellicig Regular - 10 bucati

Produse Intellicig

Cartomizoare Intellicig Regular - 10 buc.

Cartomizorul este o componenta consumabila ce contine atat elementul de vaporizare cat si e-lichidul necesar. 10 Cartomizoare Regular sunt echivalentul a 200 de tigari.

In pachet...

  • 10 Cartomizoare

Mai multe poze

72 de puncte
la
achizitionarea
acestui produs

Ce sunt acestea?

Intellicig Rewards

De fiecare data cand cumparati de la noi veti primi puncte de loialitate, acestea va ofera reduceri la achizitiile viitoare!

Detalii
Pret 7298 Lei
Stoc epuizat

Detalii

Folosit impreuna cu bateriile Intellicig, fiecare Cartomizor reprezinta echivalentul a 20 de tigari conventionale. Utilizand cartomizatoarele Intellicig beneficiati de senzatia reala, calitatea deosebita, aroma si valorea exceptionala ECOpure. Aveti echivalentul a 200 de tigari conventionale cu doar 134.98 Lei.

Cartomizoarele Intellicig sunt componente de unica folosinta si au fost concepute pentru a oferi utilizatorului o exerienta de calitate, simpla si comoda. Cartomizoarele nu pot fi reincarcate, dupa epuizarea e-lichidului continut acestea trebuie inlocuite.

Caracteristici:

  • Cartomiziarele pot fi folosite atat cu bateriile Genie dar si cu cele Mighty Atom produse de Intellicig
  • Cartomizoarele contin cele mai populare arome de e-lichid ECOpure, Regular si Rich, in trei concentratii de nicotina.
  • Nu exista o optiune mai fiabila decat cartomizoarele.

Pachetul beneficiaza de protectie impotriva deschiderii de catre copii.

E-lichidul ECOpure este produs de Intellicig in laboratorul bio-stiintific din cadrul centrului UMIC in Manchester UK. Mai multe detalii despre producerea, ambalarea, componenta si testele efectuate asupra e-lichidelor Intellicig puteti gasi in cadrul sectiunii E-lichid ECOpure.

ATENTIE: Acest produs contine nicotina, o substanta otravitoare care produce dependenta, ca urmare consumul este destinat numai personelor fumatoare ce detin varsta legala. Acest produs NU este indicat nefumatorilor, copiilor, femeilor insarcinate sau pe cale de a deveni insarcinate sau oricarei persoane cu un risc crescut, sau cu o conditie preexistenta ce include, dar nu este limitata la, boli ale inimii, tensiune arteriala ridicata, astm sau intoleranta la nicotina. Daca intampinati efecte negative incetati utilizarea produsului imediat si consultati un medic. Produsul poate fi otravitor daca este ingerat. Evitati contactul direct cu pielea, gura si ochii. Acest produs nu a fost testat sau garantat ca un remediu impotriva fumatului. Nu a fost evaluat de catre Ministerul Sanatatii si nu este intentionat pentru a trata, preveni sau vindeca nicio boala sau afectiune. Pentru protectia copiilor si animalelor depozitati intr-un mod responsabil.

Spune parerea ta despre:

Trebuie sa fiti inregistrat pentru a scrie un review. Va rugam sa va autentificati sau sa creati un cont nou.

Inapoi sus

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.