Informatii despre Intellicig

Produse Intellicig

Informatii

Procesul de utilizare al tigarilor electronice Intellicig este foarte simplu, dar in cazul in care doriti sa aflati mai multe, Intellicig va pune la dispozitie un ghid in care puteti gasi informatii suplimentare despre tigara electronica.

 

Ce este o tigara electronica?

E-Tigara sau tigara electronica? Aflati mai multe...

Tigarile electronice sunt dispozitive de vaporizare ce functioneaza cu baterii. Ele actioneaza prin incalzirea unei solutii pe baza de apa (e-lichid), pana acesta se transforma in vapori, care ulterior sunt inhalati de catre utilizator. Procedeul de folosire al unei tigari electronice este cunoscut sub denumirea de “a vapa". Tigarile electronice nu contin tutun si sunt exceptate de legea interzicerii fumatului. Ele pot fi utilizate in mod legal aproape oriunde si nu contin substantele cancerigene produse in urma arderii tutunului. Tigarile electronice sunt inodore, acestea elibereaza numai vapori de apa, astfel eliminand pericolul asociat cu fumatul pasiv. Vaporii nu lasa urme reziduale sau pete precum fumul de tigara.

Exista doua tipuri de tigari electronice – de unica folosinta si dispozitive reincarcabile. Modelele de unica folosinta sunt proiectate pentru a fi aruncate dupa utilizare si ofera o optiune mai comoda, acestea sunt ideale pentru utilizarea in miscare. Modelele reincarcabile sunt dotate fie cu rezerve de e-lichid sau clearomizoare, fie cu cartomizoare care se ataseaza direct bateriei si pot fi inlocuite odata ce se golesc, oferind o optiune mai eficienta din punct de vedere al costului. Concentratia de nicotina si aromele pot fi alese pentru a se potrivi gusturilor si preferintelor individuale.

 

Tehnologia tigarii electronice

Tigarile electronice sunt alcatuite din trei componente principale: baterie, vaporizator si rezerve reincarcabile. Bateria pe baza de litiu porneste atomizorul din interiorul vaporizatorului, care la randul lui este responsabil de incalzirea si vaporizarea lichidului.

Intellicig se situeaza in fruntea industriei de tigari electronice si investeste constant in cercetare si dezvoltarea tehnologiilor de ultima ora pentru gama sa de produse. Bateria Intellicig este proiectata cu o functie de auto-oprire dupa 10 secunde de functionare, daca bateria este activata mai mult de 10 secunde se va opri automat. Aceasta caracteristica suplimentara ii extinde durata de viata si previne supraincalzirile. Intellicig detine o gama larga de accesorii, inclusiv incarcatoare concepute pentru a functiona cu gama proprie de tigari electronice, de la incarcatoare USB si auto, pana la adaptoare de priza.

 

Rezervele reincarcabile stocheaza e-lichidul, de asemenea, acestea actioneaza si drept mustiuc, prin intermediul caruia se inhaleaza vaporii de e-lichid. E-lichidul ECOpure este fabricat in laboratoarele Intellicig din Marea Britanie. Intellicig a dezvoltat cea mai pura reteta de e-lichid disponibila pe piata. ECOpure poate fi achizitionat intr-o gama variata de arome si concentratii de nicotina, incepand de la 0% pana la 4.5%. Daca utilizati o tigara electronica reincarcabila puteti inlocui rezervele consumate sau le puteti reumple. Intellicig va pune la dispozitie o gama variata de rezerve si cartomizoare.

Kit-urile Intellicig Starter se prezinta ca o alternativa convenabila in cazul in care doriti sa incercati tigara electronica pentru prima data. Ele contin tot ce aveti nevoie pentru a incepe sa vapati. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre tigarile electronice sau alte produse Intellicig va rugam sa ne contactati si vom fi bucurosi sa va raspundem la toate intrebarile.

 

Prin ce se diferentiaza Intellicig?

Calitatea produselor si a serviciilor


Intellicig se mandreste cu faptul ca poate oferii cea mai buna experienta clientilor sai – incepand cu facilitatile de cercetare / dezvoltarea si laboratoarele inovatoare, si incheiand cu un sistem de asistenta al clientilor receptiv si prietenos, puteti fi siguri ca Intellicig va va fi alaturi la fiecare pas.

Sunteti gata sa incepeti?