Rezerve Intellicig Brown Regular - 10 bucati

Produse Intellicig

Rezerve Intellicig Brown Regular - 10 buc.

10 rezerve reincarcabile brown umplute cu e-lichid ECOpure Regular. Disponibile in doua concentratii de nicotina: 10 mg si 15 mg.

In pachet...

  • 10 Rezerve Regular

Mai multe poze

34 de puncte
la
achizitionarea
acestui produs

Ce sunt acestea?

Intellicig Rewards

De fiecare data cand cumparati de la noi veti primi puncte de loialitate, acestea va ofera reduceri la achizitiile viitoare!

Detalii
Pret 3498 Lei
Stoc epuizat

Detalii

Un pachet compus din 10 rezerve pentru tigara electronica, la alegerea dumneavoastra. Dupa epuizare, rezervele pot fi reumplute cu e-lichid (vandut separat).

Rezervele sunt fabricate in laboratoarele Intellicig aprobate de MHRA (Agentia de reglementare a medicamentelor si a asistentei medicale in Marea Britanie) auditate cGMP (reglementari de buna practica in productie) din cadrul edificiului de la UMIC (University of Manchester Innovation Centre), Marea Britanie. Toate rezervele ECOpure sunt umplute si sigilate intr-o Camera Curata de gradul D (conform standardelor GMP) cu un mediu atent monitorizat. Toate produsele din gama ECOpure dispun de un numar de lot si corespund standardelor CHiP.

Intellicig a intreprins acesti pasi ca pe o forma de auto-reglementare, Camera Curata de gradul D GMP fiind mediul standard necesar pentru fabricarea medicamentelor destinate inhalarii. Daca doriti sa aflati mai multe detalii cu privire la rezervele Intellicig si continutul acestora va rugam sa accesati sectiunea - Rezerva Intellicig.

Pachetul beneficiaza de protectie impotriva deschiderii de catre copii.

Veti avea nevoie de o tigara electronica marca Intellicig pentru a incerca rezervele.

ATENTIE: Acest produs contine nicotina, o substanta otravitoare care produce dependenta, ca urmare consumul este destinat numai personelor fumatoare ce detin varsta legala. Acest produs NU este indicat nefumatorilor, copiilor, femeilor insarcinate sau pe cale de a deveni insarcinate sau oricarei persoane cu un risc crescut, sau cu o conditie preexistenta ce include, dar nu este limitata la, boli ale inimii, tensiune arteriala ridicata, astm sau intoleranta la nicotina. Daca intampinati efecte negative incetati utilizarea produsului imediat si consultati un medic. Produsul poate fi otravitor daca este ingerat. Acest produs nu a fost testat sau garantat ca un remediu impotriva fumatului. Nu a fost evaluat de catre Ministerul Sanatatii si nu este intentionat pentru a trata, preveni sau vindeca nicio boala sau afectiune. Pentru protectia copiilor si animalelor depozitati intr-un mod responsabil.

Spune parerea ta despre:

Trebuie sa fiti inregistrat pentru a scrie un review. Va rugam sa va autentificati sau sa creati un cont nou.

Inapoi sus

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.