Tigari electronice Pro

Produse Intellicig

 

Cea mai avansata gama de tigari electronice produsa de Intellicig pana in prezent.

Cele doua produse din gama Professional: Kit-ul Intellicig® XC si Kit-ul Intellicig® XL reprezinta tehnologia inovatoare, designul elegant si atragator, calitatea deosebita si sprijinul Intellicig in reusita dumneavoastra.

 1. Tigara electronica Intellicig - Kit XC

  Tigara electronica Intellicig - Kit XC

  Kit-ul Intellicig XC dispune de tot ce aveti nevoie pentru a va reincarca tigara electronica atunci cand va aflati in miscare. Veti avea autonomie prelungita datorita incarcatorului personal si zece cartomizoare gata de utilizare. Raportul calitate pret oferit de Kit-ul Intellicig XC este imbatabil.

  Tigara electronica Intellicig XC este disponibila in doua culori: alb si negru.

  21498 Lei
   
 2. Tigara electronica Intellicig - Kit XL

  Tigara electronica Intellicig - Kit XL

  Daca va doriti o tigara electronica care sa va ofere o performanta excelenta dar si un design elegant si atractiv, atunci kitul Intellicig XL este alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

  Bateria acestei tigari va ofera o autonomie prelungita, iar capacitatea sporita de a stoca e-lichid va permite sa utilizati tigara mai mult timp fara sa reincarcati. Pachetul contine tot ce este necesar pentru a putea incepe sa fumati.

  22898 Lei
   
 3. Tigara electronica Intellicig - Kit XL Express

  Tigara electronica Intellicig - Kit XL Express

  In cazul kit-ului XL Express lucrurile bune chiar vin in pachete mici, chiar daca este cea mai mica tigara electronica Intellicig din colectia XL, tot dispune de o capacitate considerabila de stocare a e-lichidului de 1,6ml si un TH comparabil cu cel al kit-ului XL Classic.

  Daca nu vi se pare suficient, atunci aflati ca XL Express este disponibil in doua culori: verde si roz – adresandu-se celor care doresc un produs compact si mai discret.

  7298 Lei
   
 4. Tigara electronica Intellicig - Kit XL Classic

  Tigara electronica Intellicig - Kit XL Classic

  Kit-ul XL Classic este singurul kit Intellicig care contine noul Clearomizor XL. Acesta va ofera o capacitate sporita de a stoca e-lichid (2,4 ml) si o baterie cu autonomie superioara, astfel va puteti bucura de o utilizare prelungita a tigarii Intellicig, fara intreruperi.

  Cu un design elegant si atractiv, experienta imbunatatita XL poate fi sesizata imediat, aceasta tigara electronica produce o cantitate mare de vapori deci, va veti bucura automat de un TH mai intens. Kit-ul XL Classic contine tot ce este necesar pentru a putea incepe sa vapati.

  17398 Lei
   
 5. Tigara electronica Intellicig - Kit XL Pro

  Tigara electronica Intellicig - Kit XL Pro

  Kit-ul XL Pro beneficiaza de o baterie mult mai puternica, cu o autonomie extinsa intre reincarcari si un Glasomizor cu 2 rezistente ce ofera atat o performanta crescuta cat si o capacitate de stocare a e-lichid-ului ECOpure pentru doua zile de utilizare normala.

  Avand un corp metalic, cu un cadran rotativ de reglare a tensiunii amplasat la baza – Bateria VV XL Pro poate fi ajustata in functie de necesitatile utilizatorului, in incremente, pentru a creste tensiunea de la 3.3v pana la 4.8v.

  22498 Lei